VenlaVenla 5kk Pellon pentunäyttelyssä

Venla melkein 12kk

"Venla"
Suukkosuun Magic Spell
syntynyt ; 26.3. 2012
Welsh corgi pembroke

Venla on vaalea luonnontöpö corgi tyttönen, joka lähenee nyt vuoden ikää. Luonteeltaan se on reipas (joskus liiankin) ja ystävällinen. Se on kuitenkin myös erittäin herkkä leidi, joka ottaa helposti herneen nenään. Venla olisi lähdössä joka paikkaan mielellään mukaan, eikä kotona yksin odottaminen ole oikein sen juttu. Se kulkee reippaana mukana tallilla ja metsälenkeillä hevosten kanssa. Virtaa ja energiaa pieneltä koiralta riittää pitkillekkin lenkille. Autossa matkustaminen on se ykkösjuttu.
Venla asustaa Terhin ja avomiehen J:n kanssa, mutta kyläilee jatkuvasti kolmannen omistajan, Tarjan luona. Venla on Terhin ensimmäinen corgi, ja Terhi on saanut huomata, että kouluttaessa se on täysin erilainen kuin paksukallo kultsit. On ollut omanlainen haaste löytää se sopiva tapa kouluttaa herkkää ja myös haastavaa koiraa. Yhteinen sävel on kuitenkin alkanut jo löytymään ja Venla oppii nopeasti uusia asioita. Välillä vaan tuo keskittyminen meinaa karata;)
Terhi harrastaa Venlan kanssa ensisijaisesti tokoa. Haaveena olisi tulevaisuudessa näyttelykehät sekä agility, jonka alkeita olemme alkaneet opettelemaan. Kesällä olisi myös tarkoitus kokeilla verijälkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti