torstai 11. heinäkuuta 2013

Kuulumisia

Pientä hiljaisuutta ollut täällä blogin puolella, mutta menoa ja meininkiä meillä on riittänyt.
Keväällä vedettiin siis tokokurssi, mulla oli Venla aina mukana, mutta ei pahemmin tullut sen kanssa treenattua. Oikeastaan tokoilut on ollut tosissaan nyt tauolla ja sen näkee kyl käytöksestäkin :) Välillä ei ole koiralla korvia ollenkaan. Pitäisi tässäkin asiassa tarttua nyt itseään niskasta kiinni.


Näyttelykausi avattiin Kemissä 8.6 ja tuomarina toimi Jari Laakso, joka on arvostellut Venlan myös viime syksynä pentunäyttelyssä. Arvostelu oli hyvä, koira käyttäytyi hyvin mallikkaasti, vaikka pöydällä olo jännitti ja mulla napsahti selkä koiraa nostaessa.. Ainoa mistä tuli sanomista oli se, että oli meillä neiti vähän pulleassa kunnossa ;) Heh se onkin ollut vähä hyvällä ruualla viime aikoina. Karvasta ei tullut sanomista, vaikka neiti olikin aivan karvaton (taas..) JUN ERI1 mutta SA:ta ei saatu pyöreyden vuoksi.


Venla joutuikin pienoselle dieetille ennen seuraavaa näyttelyä, Juhannusnäyttelyä Rovaniemellä. Tuomarina toimi Ricky Gouws Etelä-Afrikasta. Tuomari tutki koirat todella tarkkaan. Dieetti oli hyvä, Venla oli passeli painossa. Koira ensiintyi hyvin eikä jännittänyt pöydälläkään olemista, sitä harjoiteltiinkin ennen näyttelyitä. Tuloksena oli hyvän arvostelun kera JUN ERI 1 SA PN4. Olin todella tyytyväinen, SA:ta lähdettiinkin hakemaan. Karvaa taas lähti entistäkin enemmän, huhhuh. Venla on todellakin päättänyt vaihtaa kesämekkoo ja vaihtaa viimoisetkin pehmeät karvat aikuisakarvaan.
Olen nyt syöttänyt sille matokuurin, biotiinia ahkerasti sekä öljyä ja karvaa ei enään irtoa niin paljon ja alkaa uutta karvaa laittaan tilalle, vihdoinkin! Jos se vaikka elokuussa olisi paremmassa näyttelykarvassa, suunitelmissa olisi pari reissua ;)


Tosiaan nyt viikonloppuna olisi Oulun kaksipäiväiset näyttelyt tiedossa, pemuja oli ilmoitettu hurjasti! SA:ta lähetään hakemaan , eikä olla kovin naama näkkärillä menossa. Irtaudutaan samalla vähän arjesta J:n kanssa.  Syksylle olisi parit näyttelyt tosiaant tiedossa, mutta saas nähä lähdetäänkö sitten.

Pari kuvaa pitkin kesää ja kevättä otettuja
Vili nautiskeli kevällä heti kun pääsi mökille

 Vahtikoira työssä

Oon vissiin lelliny tuon koiran.. Se nukkuu mökillä minun vanhempien keskellä sängyssä :)
Venla on tosiaan nyt alkukesän ahkeraan ollut äitini ja poikien seurana mökillä. Se viihtyy kans todella hyvin mökillä, vähän vaan tuppaa oleman herkkä sääskien puremille..  Venla on myös lopultakin oppinut uimaan, tai ainakin se juoksee heti kahlaamaan. Se kyllä uikin, mutta hiukan tuo uiminen on vielä epävarmaa, se vähän tuppaa menemään etukenoon uidessa :) Minkäs teet kun on nii pienet jalat. Siitä paljastui myös oiva seura veneilyyn! Nyt heinäkuun puollella ollaankin sit käyty Johannan ja kultsien kans lenkkeilemäs, leikkimäs ja uimassa. Venlalle ei tarvi sanoa ko "Lotta" niin se innostuu aivan täysin. Voi niitä kahta :)


Tuli väsy ja kuuma kun käytiin porukalla lenkillä:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti