keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Oulu kv

Näyttelyviikonloppu takana Oulussa. Oli kyllä mukava reissu, samalla pystyi vähän rentoutumaan J:n kanssa ja käydä shoppailemassa ja jne:)

Lauantaina tuomarina toimi Leenen Theo Belgiasta. Minusta tuomari oli kyllä mukava, lässytti Venlalle koko ajan ja toimi rauhallisesti. Tämä on minusta tosi hyvä piirre tuomareissa, koska Venla ainakin saattaa hivenen aristaa varsinkin miestuomareita, jotka vaan hyökkää tutkimaan mitään varoittamatta. Ei se mitää tee, saattaa vaan alkaa minuun nojaamaan=) Tuloksena kuitenkin oli JUN EH3, Venla oli tuomarin mielestä vielä liian vauva :) Ohan se tosi, että Venla on vielä ihan vaiheessa ja karvaton.


Sitte vaihdettii vähä vapaalle. Käytiin illasta Nallikarissa lenkillä sekä biitsillä kävelemässä:) 


Sunnuntaina tuomarina oli Laszlo Istavan. Venla sai  JUN ERI1 SA. Pöydällä seisominen ei tänään sujunut niin mallikkaasti kuin lauantaina, pöytä oli vähän hutera nii se heilu joten koiraki oli sit ihan käppyrällä ja nojas minuun. Ei vissiin auta ko ostaa itellekki oma pöytä ja lyöpässä se pihalle kaikenlaisille alustoille, että tulisi vähän varmuutta tähän hommaan :) Juoksemista pitäisi myös treenata, vähän reippaammin juostessa Venla hyppää laukalle, joten näyttelytreenejä!

Lauantaina olisikin sitte seuraavat skabat, Torniossa nimittäin:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti