tiistai 7. tammikuuta 2014

Helsinki kv 14-15.12.

Elikkä käväisimä pohjoisen likat Helsingissä katselemassa vähän menoa! Ilmoitin Venlan nuoriin molempina päivinä. Menestystä ei tullut, eikä sitä lähetty hakemaankaan, molempinä päivinä EH. Kuten aikaisemminkin sanottu, liian lapsi. Karvaa kyllä oli tällä kertaa, mutta ne tais jäädä sinne Helsinkiin..
Pesin Venlan heti kun kotiuduttiin reissusta...

Olen niin ylpeä pienestä! Junareissu meni niin hyvin, vaikka se ei koskaan olekkaan junassa ollut. Aluksi se vähän ihmetteli, että mikähän homma tää nyt on ja ekan junayön nukku vähän huonommin, muttei kuitenkaan esimerkiksi haukkunu tai riehunu mitenkään. Lähdettiin siis perjantaina yöjunalla Helsinkiin ja kun met lähemä liikenteeseen, ei voi välttyä kommelluksilta.. Junan piti lähteä 18.10, mutta lähtikin vasta kymmenen pintaan. Venla oli junan julkkis, kaikki sitä tahto silittää ja kuvata:)


Itse messukeskuksessaki meni niin sievästi, että oijoi! Hotellille päästyä se laittoi heti unelle ja me lähdimmä Tarjan kanssa kierteleen Helsingin keskustaan. Koira ootti sievästi kun tulimme hotellille takasin. Se söi koko matkan normaalisti eikä stressannut kyllä yhtään. Junassa takaisin mentäessä sattui taas vaikka ja mitä, mutta hyttiin päästiin lopulta. Venla hyppäs ensimmäisenä junan alapedille, möyhi peiton sopivaksi ja laittoi unelle. Nukkuikin sitten koko matkan Rovaniemeen.

Näyttelypaikalla BIS kehien katselua televisiosta


Pasilan rautatieasema
Nyt olemma pienellä näyttelytauolla, saapi pikkuneiti kasvaa :) Tälle vuodelle olen suunitellut, että lähinäyttelyt vain käydään, mutta eihän sitä koskaa tiedä kuinka sitä innostuu... Jotenkin siinä messarissa on sitä tunnelmaa:) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti